Det här är Träningsgrossisten.se

Älskar du träning lika mycket som vi gör? 

Vi på Träningsgrossisten tycker att träning ska vara ett naturligt och roligt inslag i vardagen. Här på kontoret har vi skapat vår egen gymhörna där vi tränar så gott som varje dag. Är vi inte på kontoret så tränar vi antingen på gymmet eller hemma i vardagsrummet när lusten faller på eller tiden är knapp. Vi vet hur viktigt det är med bra och funktionell träningsutrustning som tar träningen till en ny och ännu roligare nivå och vill med Träningsgrossisten inspirera dig till att hitta det du behöver för att skapa en träningslösning som passar just dig och dina personliga träningsmål.

Tänker du precis som vi att träning ska vara enkel, kul och lättillgänglig för att bli en hållbar och långsiktig del av din vardag? Då har du kommit helt rätt! Ta första steget idag och investera i din kropp och din träning.Här hos oss hittar du allt du behöver för ett lyckat träningspass. Vi på Träningsgrossisten vill hjälpa dig att skapa en rolig och utmanande träningsupplevelse genom att erbjuda ett varierat utbud av träningsutrustning med bra kvalitet som passar lika bra på gymmet som hemma i vardagsrummet.

Träning ska vara enkel och rolig - för i slutändan är det ändå så att den bästa träningen är den som blir av!

 

Intresserad av fotboll? Kolla då in vår sida Småfotbollsmål.se för att hitta fotbollsprylar & fotbollsmål! 

Träna när och där det passar dig!

Vi har träningsutrustningen som passar just dig.

Kanske gillar du att träna i lugn och ro där hemma eller saknar tid och möjlighet att ta dig till gymmet. Ibland gör livssituationen att det inte är lika lätt att lämna hemmet och då är ett hemmagym ett perfekt alternativ. Barnen kan leka i rummet bredvid och middagen puttra på spisen.

Kanske vill du få in träningen som ett naturligt inslag i din vardag och börja träna när det passar dig utan att tänka på tider att passa och väskor att packa. Skapa en träningshörna på kontoret och det finns inte längre några undanflykter för att inte träna.

Eller är det så att du inte kan träna ostört hemma och behöver ta dig till gymmet för att verkligen kunna fokusera på din träning. Ibland behöver vi fasta rutiner för att träningen verkligen ska bli av.

Oavsett vilket alternativ du föredrar så har vi det du behöver! 

Vi hjälper dig att träna på dina villkor.

Träna kan du göra varsomhelst och närsomhelst, men för att få till effektiv träning krävs också att du får till en bra rutin som passar in i ditt liv. Se till att skapa en rutin för din träning som håller i längden. Oavsett om du väljer att träna hemma, på gym eller på kontoret, så se till att ha kul med din träning annars är risken stor att du slutar innan du ens har börjat.

Effektiv träning kan vara två saker. Träning som ger maximal effekt för kroppen eller träning som är tidseffektiv. Och allra helst en kombination av båda två, tänker vi!

Det gäller att vara kreativ för att få variation i träningen. Du kan hitta på egna övningar, kombinera olika övningar med varandra och sätta ihop ett program som passar just dig. Genom att variera träningen blir den både roligare och mer effektiv. Det är bara fantasin som sätter gränserna!

Flexibel och effektiv träning som ger resultat!

Känner du igen dig?

Träningsgrossisten är platsen för dig som...

  • gillar kul och effektiv träning med stor variation.
  • önskar få in träning i vardagen på ett enkelt sätt.
  • föredrar träning som du kan utföra när och där det passar dig bäst.
  • vill bli stark och smidig och förbättra din kondition och balans.
  • är ute efter träningsutrustning i god kvalitet till bra priser.

 

Vi önskar dig en härlig träning!

Träningsgrossisten.se är en del av Tress Sport & Lek AB.