Tävlingsvillkor

Tävlingsperiod 

 

Hur tävlar jag? 

 

Vem kan tävla? 

Du måste vara 18 år för att kunna delta i tävlingen eller ha målsmans tillstånd för att delta. Endast personer bosatta i Sverige får delta i tävlingen. Anställda på Träningsgrossisten, samarbetspartners eller anhöriga får ej delta i tävlingen.

Vad vinner man? 

 

Hur vinner man? 

Alla tävlingsbidrag bedöms av en jury bestående av representanter från Träningsgrossisten. Juryn väljer ut den bästa motiveringen bland de inkomna tävlingsbidragen.

Om du är den lyckliga vinnaren blir du kontaktad av oss. Om vi inte skulle få kontakt med dig inom en vecka, eller om det skulle visa sig att du inte uppfyller tävlingsvillkoren, så kommer din vinst att förfalla och en annan vinnare utses. Juryns beslut kan inte överklagas.

Vinnaren kan komma att behöva ange sitt personnummer för att kunna ta del av vinsten på grund av skattemässiga skäl. Vinnaren kontaktas via meddelande på Facebook. Vi kommer dessutom presentera och tagga vinnaren i inlägget. 

Hantering av tävlingsbidragen

Med ditt bidrag godkänner du och uppfyller samtliga tävlingsvillkor. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med att du skickar ditt bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. De uppgifter som du lämnar till oss kommer att raderas så snart tävlingen är avslutad och vinsten skickad, senast en vecka efter tävlingsperiodens slut. Träningsgrossisten kommer inte att lämna ut informationen till en tredje part.

Träningsgrossisten förbehåller sig rätten att använda insända bidrag i sin marknadsföring med allmänt intresse som laglig grund. Deltagaren avsäger sig några andra ersättningskrav än vinsten i tävlingen. 

Läs mer om vår integritetspolicy här: https://www.traningsgrossisten.se/integritetspolicy.

Ansvar

Tävlingen är inte sponsrad, administrerad eller supportad av Facebook eller Instagram.

Träningsgrossisten.se tar inte ansvar för eventuella tekniska problem med tävlingsdeltagandet som beror på den tävlandes dator, mobiltelefon, internetuppkoppling eller motsvarande.

Du ansvarar själv för att ditt inskickade bidrag inte är sexistiskt, kränkande eller på något annat sätt anstötligt. Vi på Träningsgrossisten.se förbehåller oss rätten att ta bort tävlingsbidrag som inte följer dessa regler. Tävlingsbidrag som på något sätt är stötande deltar inte och kan därmed inte heller vinna. 

Det är ditt ansvar att ditt tävlingsbidrag inte strider mot någon lagstiftning eller innehåller rättigheter som tillhör någon annan part. 

Om någon form av dispyt kring reglerna som är relaterade till tävlingen uppstår kommer Träningsgrossisten.se´s beslut vara slutgiltigt och ingen vidare diskussion kommer inledas. 

Missförstånd och tryckfel

Träningsgrossisten.se eller andra parter som indirekt medverkar i denna tävling ansvarar inte för eventuella tryckfel eller missförstånd som inte är avsiktliga. 

Kontakt

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss på hej@traningsgrossisten.se. 

Följ oss gärna på https://www.instagram.com/traningsgrossisten/ eller https://www.facebook.com/traningsgrossisten/.

 

AVSLUTADE TÄVLINGAR

Alla-hjärtans-dag-tävling

Grattis till Martin Blad som vann 1 Foam Roller Trigger, 1 Exetube och 1 Pure 2 Improve Träningsmatta!

Jultävling 2019-12-01 - 2019-12-10 
Grattis till Elias Wärlinge som har vunnit en pilatesboll, en foam roller och en träningsmatta! 

Julhjärngympa 2019-12-01 - 2019-12-20

Grattis till Maria som vunnit en massagerulle, en exetube och en fot- och handledsvikt! 

Grattis till Susanna som vunnit träningshjul, push up bars och en massagerulle! 

 

 

 

 

Upptäck våra kategorier med träningsutrustning!

STYRKA FUNKTIONELL TRÄNING CROSSFIT BOXNING RÖRLIGHET TRÄNINGSTILLBEHÖR

HÖG KVALITET

PROFFSIG KUNDSUPPORT

FRI FRAKT ÖVER 500 KR